UNFORGETTABLE MÉXICO!!

 


 



L'EQUIP DE RIVIERA MAYA ESTÀ FORMAT PER:

 

 





 



 

 

 

 

 

 





Laieta; com que ens van expulsar el porter ella sha posat de portera...recordeu que juguem amb un jugador menys per l'expulsio den jose (tarjeta vermella)

Mireia; la ronaldinho de lekip, és a dir, té total llibertat dins el camp, va a la seva bola i no enten de tactiques d'ekip, tots tornem el dia 6 i ella com es la crack de lekip te mes vacances k ningu i torna el 11. Es la crack mediatica i internacional.

Nuria; dp de ser admesa i exclosa de lekip 5 cops en un hora, ha sigut inclosa a lultim moment gracies a la seva "mente sucia" xD

Toni, es el jugador amb menys llibertat dins el camp( ell i jo sabem pk, weno i la maria jeje) tot i aixi sera important pel desenvolupament del partit.

Georgina; la seva " insistidesa"( ho poso entre comentes pk fijo que aquesta paraula no existeix) ha permes que un altre membre de lekipo finalment fitxes. Es bo que us estimeu tant, mes que res pk haureu de dormir junts xD

Maria; de bellaterra a tenerife, de tenerife a la palma, de la palma a barna, de barna a madrid i de madrid a cancun, es la jugadora més moguda de ekip( amb permis de la mireia clar ). Durant el mes de febrer estara mes volant que a terra, i tenint en compte que a classe casi que fa el mateix, podem dir que viu en un núvul jajaja.( aquesta broma es meva ehh)

Joan (
o joanet(?) o joan tarafa o com vulgueu per distingirnos, pero jo joanot noooo); despres de tenir algun que altre problema amb les grues de barcelona, per sort ha pogut formar part de lekip.

Marta; despres destar més de dos mesos pensant com dir a la feina pk li donguin "vacances", ha
aconseguit formar part de la nostre expedicio, aixó si, la setmana abans i la despres del viatge si la necessiteu per alguna cosa busqueula a la feina, sha fet una casa sota el despatx per viurehi, ja que tindra torn de mati, de tard i de nit per compensarho.

Laura; fitxatge desconegut per la gran majoria. No se sap el joc que donarà dins l'expedició jeje, encara no sabem si te la mateixa "mente sucia" que la seva amiga nuria. Seguirem esperant les seves primeres declaracions com a jugadora del nostre "equipo".


Mallorquins; Han deixat rastre a la rivera maya...Socis Fundadors del grup dels PETER'S són ara perseguits per la justicia per "el asalto" d'una palmera amb robo de coco "con ensañamiento". La policia mexicana facilita la següent informació per a la seva captura: JAUME: alias "el petit aventurero" captiva per la seva alegria i optimisme. Si el troben, poseu-li sa fre de mà i sera un caballerooo (vigilin amb les males interpretacions). EMILIO: alias "poeta" (porteu sa rosa al cor...q no es marchita) és sa seductor empedernit. La poli mexicana informa: Son perillosos, se'ls coneixen contactes imortants (en Xoni, na Loli i mafies d'es port d'Andratx...), poden traficar ( se pasan la botella...Un Güiiiissky) i, tot i que en l'expedient no consten estudis universitaris, la seva astucia és il.limitada. RECOMPENSA: Viatge "d'equipo" a l'hotel SANDOS CARACOL, playa del
carmen Rivera Maya.

Se'l coneix per molts noms: Míster??, Joanot, Xuanet, Júa, Chenoa, Pita la tita, Censurador, Coixinet, Escriptor oficial de l'equip... es digui com es digui, està clar que ha sigut qui ha creat creat "l'ekipo", dissenyant la tàctica inicial, seguint amb atenció el transcurs del joc, i prenent totes les anotacions oportunes per després escriure tots aquells emails taan esperats que ens fan sentir el viatge encara viu. Sense ell aquest viatge encara seria un somni sense realitzar!


Míster?? Sí. Tàctica inicial: seduir a la Vero, aconseguir els bitllets, i fer-nos patir fins a ultimíssima hora de si existien o no...

Moltes coses ens queden d'aprendre del mister, com evitar que el cos absorbeixi aquell líquid verd, jajaja........... i com sortir a una foto tan afavorit....................:)

És el nostre mister!! solucions per tot 24h: 4801




P.D.1: tots els comentaris estan fets desde el carinyu, estima i total
confiança sense anim de molestar a ningu i riure una mica entre que faig un
ajust comptable positiu i una estimacio per MQO.


 


                         REFLEXIÓ:                           by Mire. (foto)

 

Els moments que ens fan recordar alguna cosa especial....
De vegades, a la vida hi ha moments que es recorden, no només per la seva imatge, que queda en les notres ments, si no per les seves sensacions i essències que queden marcades en les notres maneres de ser. Sembla mentida que al conèixer certes personetes, podem cambiar maneres de pensar i veure les coses o simplement entrendre una mica millor les inquietuts que mouen als altres a realitzar certes accions, sempre ens mostraran noves idees que assimilarem d'una manera que ens permeti aixamplar la nostra ment i poder comprovar que en aquest planeta blau les persones es coneixen i conviuen per alguna raó, una raó que el destí la crea per...ves a saber perquè, però que apareix del no res per a convertir-se en alguna cosa important dins les nostres vides, que ens fa crèixer i veure lo enorme que són aquestes impressions.

Aquests moments són les que fan reflexionar a les persones, i és el que ha passat entre tots els essers humans durant segles, i el que continuará passant (si els mayes estiguessin equivocats i no s'acabés el món al 2012) :) (esque us esteu rient de mi per tant li poso una mica de rialla a la nota) i per tant, a cada persona li impactará certa cosa de l'altra, i aquest impacte influirá i afectara a cadascú, per a provocar cada cop un impactar mes gran dins les persones i a la llarga, podem trobar dins de cada persona més coses bones.

Aquest es el nostre cas, i el cas de moltíssimes persones que es troben a l'altra punta del món per a conèixer nous "Peters" i poder compartir amb altres diferents les impressions i aventures dins de les seves vancances, que els hi pemetran ampliar la seva visio del món mitjançant aquests moments que per molt petits que siguin, signifiquen molt.

Aixi que espero que els moments de cada dia us facin recordar, pensar i sobretot somiar en les diferents opcions, que són infinites, dins les nostres vides que apareixen a mesura que el temps avança i coneixem noves persones.

Esperem doncs, que aquesta reflexió maca quedi a les vostres ments, mitjantçant   moments dins de cada camí, de cada pas, de cada moment..perque tots hem de recordar que som viatgers dins del nostre món, i l'aventura de cada dia s'ha d'aprofitar com si cada dia fos l'ulltim.



Bon viatge caminant.